BESTELWIJZER

1. Maak een keuze
Wanneer u klikt op een serie binnen Tivolivredenburgklassiek.nl, dan wordt u doorgeleid naar de beschrijving van die serie. U klikt vervolgens op de rode knop Bestel serie onderaan de pagina. Nu kiest u het aantal abonnementen dat u wilt bestellen. Vervolgens klikt u op Bestellen.

(Wilt u losse kaarten bestellen om bijvoorbeeld een keuzeserie samen te stellen? Ook dan gaat u naar www.tivolivredenburgklassiek.nl, maar nu klikt u op Concerten. U wordt doorgeleid naar het chronologisch overzicht met alle concerten uit deze brochure. U zoekt uw favoriete concert en klikt op de titel. U ziet een pagina met de omschrijving van het concert. Vervolgens klikt u op de rode knop Bestel tickets aan de linkerkant van de pagina.)

2. Selecteer een stoel
Op deze pagina ziet u een overzicht van alle concerten in de serie. U klikt op Selecteer stoelen. Nu krijgt u de zaalplattegrond te zien van het eerste concert. Hier kunt u uw stoelen kiezen. Nadat u uw plaatsen voor het eerste concert in de serie heeft gekozen, klikt u op Volgend concert. Bij elk concert verschijnt een nieuwe plattegrond. U kiest voor elk concert afzonderlijk uw plaatsen. Als u voor alle concerten in de serie uw plaatsen heeft gekozen, dan klikt u op de knop Bestellen.

3. Maak uw bestelling
U krijgt een overzicht te zien van het aantal abonnementen (of concerttickets) en de totaalprijs. In het veld Actiecode hoeft u niets in te vullen. U kiest op welke manier u uw tickets toegestuurd wil krijgen: per e-mail of per post (€ 4,- verzendkosten). Wilt u meer bestellen? Klik dan op Verder winkelen. Zo niet, dan klikt u op Bevestigen.

4. Inloggen
Om te kunnen betalen moet u inloggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord. Heeft u nog geen wachtwoord of bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op Wachtwoord vergeten. Er wordt dan automatisch een wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd waarmee u kunt inloggen. Heeft u geen mail ontvangen? Wellicht dat de e-mail is terechtgekomen in uw spambox/map Ongewenste mail.

5. Betaalmethode
U selecteert nu een Betaalmethode. Hierbij kiest u tussen iDeal, creditcard of Podium Cadeaukaart. Ook vinkt u aan dat u de Algemene Voorwaarden heeft gelezen. Vervolgens klikt u op Betalen. U wordt nu doorgeleid naar de betaalpagina.

6. Bevestiging
Als u heeft betaald, dan krijgt u een automatische bevestigingsmail gestuurd naar het e-mailadres waarmee u heeft ingelogd. Heeft u geen mail ontvangen? Wellicht dat de e-mail is terechtgekomen in uw spambox/map Ongewenste mail. Het kan soms even duren voordat u de bevestigingsmail heeft ontvangen, dit duurt maximaal twee uur.